Handelsbetingelser

Priser

Hvor intet andet er nævnt, er priserne i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for prisændringer og fejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

Porto/Fragt

Fragt i Danmark koster fra 49 kr. for alt udstyr (dog ikke kajakker), uanset hvor meget der bestilles.

Fragt på kajakker oplyses ved henvendelse til butikken. Gavekort fremsendes uden portoomkostninger.

Levering

Pakker sendes med forskellige fragtfirmaer (Post Nord, GLS m.m.) som vælges inden du betaler for varerne, og tilstræbes afsendt inden for 1-2 hverdage. Er varen ikke på lager, vil vi inden 1 hverdag fremsende en e-mail med information om leveringsdato. Er man som kunde ikke tilfreds med denne leveringstid bedes man venligst rette henvendelse.

Beskadigede forsendelser

Det er vigtigt, at du reklamerer til transportfirmaet straks ved modtagelsen, hvis pakken er beskadiget. Det er altid modtageren, der skal reklamere ved modtagelsen, eller umiddelbart efter modtagelsen, og altid så hurtigt som muligt.

Bytte- og returret

Enhver vare, der er købt i Struer kajaks webbutik, kan byttes eller returneres inden for 14 dage efter købet. For at du kan bytte eller få pengene retur, skal varerne være ubrugte - dvs. du må tage dem ud af emballagen, men ikke anvende dem. Er varen blevet ridset, plettet, udsat for tobaksrøg, eller på anden måde lidt skade tages varen ikke retur. Varen skal returneres i den originale emballage. Varen og den originale emballage skal være forsvarligt indpakket under transport. Du godtgøres det, du har betalt - dog ekskl. fragt. Der skal forvises eller medsendes købskvittering. Varer, der returneres på efterkrav, nægtes modtagelse. For at vi kan behandle returvarer, der sendes med post korrekt, skal der altid medsendes et følgebrev, der følger pakken fysisk.

Fortrydelsesret

Varer købt hos Struer kajaks hjemmeside har du fortrydelsesretten på. For at benytte dig af fortrydelsesretten skal returnere varen være hos os senest 14 dage efter, du har købt varen i butikken eller modtaget varen. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du sender varen tilbage, så kan evt. misforståelser blive taget i opløbet. Varen skal returneres i ubrugt stand (under samme betingelser som bytte og returret, oven for).

Der ydes ingen fortrydelsesret i følgende situationer:

Hvis du har brudt forseglingen på forseglede varer (f.eks. DVD). - ydes der ingen fortrydelsesret.
Ved handelskøb (B2B).

Er varen blevet ridset, plettet, udsat for tobaksrøg, eller på anden måde lidt skade tages varen ikke retur.

Reklamation

Alt salg fra denne website – og salg fra butikken - er omfattet af den danske købelov. Det betyder, at forbrugere har 2 års reklamationsret på varerne. Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde. Det omfatter ikke almindelig slitage og skader, der ikke kan henføres til fejl i produktet. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret manglen.
Hvis du er uheldig med en vare købt hos Struer kajak skal du sende eller selv komme retur med varen til Struer kajak, Industrivej 12, 7600 Struer. Vi tager aldrig stilling til en reklamation, uden at have set varen fysisk. Transport og forsendelse af reklamationsvare er for kundens regning.

Betaling

Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, Mobile Pay.

Kundeoplysning

Dine kundeoplysninger behandles fortroligt, og opbevares sikkert. Dine kundeoplysninger vil under ingen omstændigheder bliver videregivet eller solgt til 3. mand.
Sikkerhed ved betaling med kreditkort
Dankortbetaling foregår gennem DIBS

Spørgsmål?

Ring venligst på +45 97 85 11 37 eller send os en e-mail på: mail@struerkajak.com